Презентації від "Генези"

18.09.2018

Презентації від "Генези"

Видавництво «Генеза» запрошує усіх бажаючих на неймовірні зустрічі з людьми, які вже сьогодні створюють новий освітній контент!

У межах 25 Форуму видавців ми проводимо презентації, які змінять ваш погляд на українську школу та взагалі на сам процес навчання!

20.09.2018 (четвер)
15-00 – презентація наших партнерів, розробників освітніх ігор арт-студії «Bristar», на якій ви дізнаєтеся про навчання з віртуальними викладачами, можливостями доповненої реальності, мультимедійним та інтерактивним контентом, з’ясуєте, як освітні ігри можуть урізноманітнити уроки математики, інтегрованих курсів «Я досліджую світ» і «Мистецтво» та сприяти вивченню української й іноземної мов. Усі бажаючі зможуть безкоштовно завантажити собі на гаджети промо-версії освітніх ігор та зрозуміти, наскільки це цікаво та корисно!

21.09.2018 (п’ятниця)
14-30 – презентація автора підручників і посібників з інтегрованого курсу «Я досліджую світ», а також пілотного проекту «Я пізнаю світ» відомого науковця-практика, автора підручників і навчальних посібників з природознавства Тетяни Гільберг.

Чекаємо на вас за адресою вул. Симоненка, 6, Львівський НВК імені Василя Симоненка.

YaPiznayuSvit-Forum.jpg