25.08.23 - вебінар "6 клас НУШ. Зарубіжна література"

22.08.2023

25.08.23 - вебінар "6 клас НУШ. Зарубіжна література"

Запрошуємо вчителів зарубіжної літератури на вебінар, присвячений вивченню предмету в 6 класі НУШ 

🔘 Тема: "НУШ 6 клас. Інноваційні інструменти та освітні технології сучасного вчителя зарубіжної літератури"

🔘 Дата/час: 25.08.2023 / 16:00 - 17:30

🔘 Платформа проведення вебінару: сторінка видавництва "Генеза" у Facebook. Вебінар пройде в прямому етері на цій сторінці (посилання на пошти не відправляємо, щоб потрапити на вебінар - заходьте на сторінку о 16:00 та оновіть її)


Спікери:

✅ Волощук Євгенія Валентинівна – автор навчального посібника «Зарубіжна література», доктор філологічних наук, старший науковий співробітник, вчитель-методист зарубіжної літератури, викладачка Європейського університету Viadrina (Франкфурт-на-Одері, Німеччина).

✅ Слободянюк Олена Михайлівна – вчитель-методист зарубіжної літератури школи № 32 м. Житомира, співавторка навчальних програм, підручників та посібників із зарубіжної літератури для 5-9 класів, переможниця Всеукраїнського конкурсу-огляду «Панорама творчих уроків» у номінації «Через інновацію – до джерел особистості», Всеукраїнського конкурсу «Учитель року».

✅ Власова Любов Михайлівна – вчитель зарубіжної літератури Рівненського ліцею № 1 Рівненської міської ради. Вчитель вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель.


Програма вебінару

Презентація

Реєстрація для отримання сертифікату за участь у вебінарі за посиланням >>>

Ви можете подивитися вебінар в прямому етері або в записі (на сторінці у Фейсбук, на Youtube-каналі чи на сайті geneza.ua) до 4 вересня 2023 та отримати сертифікат з 15 вересня 2023 р. за посиланням >>>