Генезівці побували у Дніпрі

12.02.2019

Генезівці побували у Дніпрі

«Генеза» продовжує подорожувати Україною і 7 лютого відвідала Дніпро. Приїздили до міста разом із авторками видавництва та їхніми семінарами для вчителів і методистів початкових класів.

Захід відбувся у КМЗО «Дніпровська академія неперервної освіти» Дніпровської обласної ради. Понад 50 відвідувачів із цікавістю та захопленням слухали семінар-практикум знаної авторки підручників із мистецтва Гайдамаки Олени Василівни на тему «Інтегрований курс «Мистецтво»: зміст і технології». Не меншу аудиторію зацікавлених слухачів зібрала Тарнавська Світлана Степанівна, відома авторка підручників нової української школи, на своїй презентації «Реалізація принципів інтегрованого навчання на уроках «Я досліджую світ»: методичні рекомендації щодо організації навчальної діяльності».

Цього ж дня за сприяння КП «Представництво Придніпров’я» ДОР» та ГО «ЖІНКИ плюс» та за участі фахівців Академії музики ім. М. Глінки і КП «Центр народної творчості «Дивокрай» ДОР» було проведено семінар-тренінг «Нематеріальна культурна спадщина Дніпропетровщини». Учасниками заходу були представниця видавництва - головний редактор «Генези» Заблоцька Наталія і авторки Тарнавська Світлана та Гайдамака Олена, де опановували техніку петриківського розпису. Важливо, що елемент «Петриківський декоративний розпис як феномен українського орнаментального народного мистецтва» входить до нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.

Видавництво «Генеза» висловлює щиру вдячність КМЗО «Дніпровська академія неперервної освіти» за теплий прийом та сприяння проведенню семінарів, зокрема Ватковській Марині Григорівні, Піщанській Вікторії Миколаївні, Виноградовій Ользі Миколаївні, Безену Івану Михайловичу, Базилевській Людмилі Леонтіївні, Савченко Вікторії Анатоліївні та Клімовій Людмилі Василівні.

1 Dnipro.jpg

3 Dnipro.jpg

2 Dnipro.jpg

7 Dnipro (2).jpg

6 Dnipro (2).jpg

5 Dnipro.jpg

4 Dnipro.jpg