Турнір з рукопашного бою

11.02.2022

Турнір з рукопашного бою

Всеукраїнська федерація рукопашного бою за підтримки Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України та головного партнера змагань – Видавництво «Генеза» проводять патріотичний турнір серед учнів з рукопашного бою.

20 лютого в Києві відбудеться Чемпіонат України з рукопашного бою серед учнів. На татамі змагатимуться найсильніші хлопці та дівчата з усієї України. В рамках заходу відбудеться також Всеукраїнський фестиваль «Майбутній захисник Вітчизни».

 

Попередньо, в турнір візьмуть участь близько 500 спортсменів-рукопашників віком від 10 до 15 років. Змагатимуться вони у розділах «легкий контакт» і «дозований контакт». Окрім того, збірні команди покажуть свої навики у показових виступах, де продемонструють прикладні навички з рукопашного бою, що включають елементи акробатики, прикладної акробатики, володіння технікою рукопашного бою, з застосуванням зброї та без, прийоми самооборони.

 

Рукопашний бій – універсальний вид спорту. Тривалий час він удосконалювався та перейшов із позиції спеціального виду спорту серед військовослужбовців, рятувальників і правоохоронців – до загальнонаціонального виду спорту, яким сьогодні замаються тисячі хлопців і дівчат різних вікових категорій.

 

Рукопашний бій – це не лише вид спорту, він вчить самозахисту, виховує характер і волю до перемоги юного спортсмена, виховує дітей патріотами своєї держави та майбутніми захисниками.

 

Організатор змагань – Всеукраїнська федерація рукопашного бою за підтримки Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України. Головний партнер змагань – Видавництво «Генеза».

 

Місце проведення: Олімпійський фаховий коледж імені Івана Піддубного НУФВСУ, м. Київ, вул. Матеюка, 4.

 

Офіційне відкриття змагань об 11:00.

 

Акредитація ЗМІ за номером телефону: +38 (093) 369-67-07 (до 17:00 18 лютого).